Layıkhan ÖZDER e ait “Sana Geç Kalmadım” Kitabını ÇİDER den de temin edebilirsiniz.
Merhaba Arkadaşlarım;
Uzun yıllar tüp bebek ve kısırlık tedavileri geçirmiş daha sonra bebek sahibi olmamanın yolun sonu olmadığını fark etmiş ve büyük bir mutluluğa imza atmış bir arkadaşımdan bahsedeceğim. O bebeğini karnında değil kalbinde büyütme seçeneğini de gördü ve bir kaç yıldır da güzeller güzeli evladını büyütüyor. Tabi bizde yürümesini ,okumasını ailesi ile mutlulukla büyümesini yıllardır uzaktan sevinçle izliyoruz.
Bu arkadaşım yıllar süren tedavilerden sonra ailesine katılan bu büyük mutluluktan o kadar çok etkilendi ki başından geçen bu serüveni yazıya döktü ve kitap haline getirdi. O da bir misyon sahibi şu anda ve bizde dernek olarak tabi ki onun misyonuna katkıda bulunmak istedik.
Kitabını bir solukta okudum, yaşananların bir kısmına da şahit olduğumdan okurken zaman zaman çok duygulandım. Layıkhan anne olmak isterken duygusal korkularını ve yaşadıklarını da içtenlikle dile getirmiş masal tadında günlük tutmuş. Yazdıklarıyla evlat edinmek isteyenlerin korkularını bir çırpıda yok ediyor tereddütte olanlarında tereddütlerini. Mutlaka okumanızı öneririm .Eline sağlık arkadaşım.
Sizde tanıdıklarınıza önerin,bu kitap reklam yapılacak büyük olanaklara sahip değil ama biz elden ele kulaktan kulağa bu kitap için seferber olabiliriz. 🙂
***
Kitabı derneğimizden kargo dahil 17 TL ye satın alabilirsiniz. Bu şekilde derneğimize katkıda bulunmuş olacaksınız. Ayrıca her hafta kitap tanıtımımız çerçevesinde bir arkadaşımıza çekiliş ile hediye edeceğiz.
****
Sevgili Layıkhan Özder bize bir mektup yazmış bu mektubu da burada mutlulukla yayınlıyorum. ;
Yıllar önce Türkiye’ de çocuk sahibi olamayan çiftlere yol gösterici yardım kuruluşları ve kaynak yok iken , Çocuk İstiyorum Dayanışa Derneği (ÇİDER ) bu alanda öncülük etmiş ve bu konuda çiftlerin izleyecekleri yol konusunda yardımcı olmuşlardır.
Çocuk sahibi olamayan çiftlerin sorunlarını makamlara ulaştırıp onların adına bu sorunları dile getirerek çözüm getirilmesi konusunda büyük çabalar sarf etmişlerdir.
Günden güne artan üye sayısı ile bu derneğin ne denli güzel projelere imza attığı ortadadır. Dur durak bilmeden bir çok illeri ziyaret ederek çocuk özlemi çeken kadınlarımızı bilinçlendirmişlerdir.
Ben bir evlat edinen anne olarak çocuk sahibi olabilmek için elimden gelen her şeyi yaptım . Tüm yaşanan bu tedavi süreçleri evlat edinmeden önce benim için de elbette yıpratıcı oldu ama çocuk özlemi çeken her anne bu sıkıntılara katlanıp bu alanda gözünü karartıp bu tedavi sürecine girmiştir .
Ne olursa olsun tedavi sürecinde asla pes etmemelerini önerir ,olmaması halinde de dünyanın sonu olmadığını belirmek isterim.
SANA GEÇ KALMADIM adlı kitabımda kendi yaşanmışlığımı kaleme aldım. Özellikle ne denli anne olmak istediğimi ve yaşanan tüm o zorlu ve güzel süreci dile getirdim. Umarım bu kitapta herkes aradığı cevabı bulur .
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kimsesiz çocuklarımıza, derneklerimize yardımcı olmak, çocuk sahibi olamayan çiftlerimize ve tek ebeveynlere yol göstermek aynı zamanda cesaret vermek , bu kitabı yazmamdaki en büyük motivasyonum oldu.
Çider in kurucusu Sayın Aliye Sibel Tuzcu’yu ve ÇİDER Ailesini gönülden kutluyorum böylesine güzel projelere el attıkları için , yol gösterip çiftlerimizi bilinçlendirdikleri için.
Başarılarınız daim olsun ……….
Layıkhan ÖZDER
Tüp bebek tedavileriniz için Çocuk İstiyorum formu ile bize ulaşabilirsiniz