lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Sibel’in Köşesi – Sayı 15 – 05.02.2002

Merhaba Sevgili Arkadaşlarım,

Önümüzde sıkı sıkı hazırlandığımız 16 Şubat İzmir Toplantısı var. İlk defa İzmir de toplantı yapacağız ve çok heyecanlıyız. Bu defa İzmir toplantımıza Ankara’dan ve İstanbul’dan da Dayanışma Kulübü üyelerimizin bazıları da katılıyor. Gene bizi yalnız bırakmayacaklar. Her gün sohbet odasında konuştukları dertleştikleri insanları tanımaya İzmir’e geliyorlar. Ne sarsılmaz bir bağ bu bir bilseniz.. Bu arkadaşlarımızın da eşlerinin bu kadar güzel dostlukları desteklemeleri ve bu seyahate uğurlamaları da olayın bambaşka ve en hoş yönü.. Herkesin elini sıkıp bu bu dayanışmaya destek oldukları için teşekkür ediyorum..

İZMİR ÖZEL EGE TÜP BEBEK MERKEZİ REZERVASYONLARI

İzmir’e Özel Ege Tüp Bebek Merkeziyle Merhaba diyeceğiz. Hilton Otelinde yapılacak Bu güzel toplantıyı birlikte organize ettik. Toplantıya giriş ücretsiz olacak ve isteyen herkes katılacak. Ama sınırlı Üyemizi salona alabileceğimizden bir an önce rezervasyonlarınızı yaptırmanızı tavsiye ederim.rezervasyonlarla ilgili bilgileri sitede ana sayfadaki bannerdan girip bulabilirsiniz. Bana mail de atabilirsiniz. sibelt@cocukistiyorum.com

Dr.PAKİZE İ.TARZİ KLİNİĞİ

Geçen Hafta çok hoş bir olaya şahit olduk.. Dayanışma Kulübü Üyelerimizden vilma ve ece ‘nin birer hafta arayla hamile kalmalarına ..Bu bana 4 yıl önce yaşadığım çok hoş bir olayı hatırlattı ve bunu ana sayfada size yazdım. Bunu mutlaka okumalısınız.Yazının başlığı “Bazen mucizeler bile biraz yardım isterler”Vilma’ya tedavi sırasını veren Ece’ye, Vilma’nın hamile kalmasında büyük özveride bulunan Pakize Tarzi Kliniğine ve Dr. Evren Altınel’e buradan teşekkür etmeyi görev addediyorum..

Önümüzdeki haftadan itibaren sitede yoğun bir bilgi aktarımı olacak. Çeşitli hastanelerde birbirinden değerli uzmanlarımız bize sormuş olduğunuz konularla ilgili yorumlarını iletecekler… Önümüzdeki hafta sitede okuyabilirsiniz..

SİTEDE OLMASINI İSTEDİĞİNİZ KONULAR

Bilgilenmek istediğiniz her konuyu lütfen bana sibelt@cocukistiyorum.com mail adresine atınız. Yaklaşık bir hafta sonra sitede istediğiniz konuları görebilirsiniz.

YAŞGÜNÜ TOPLANTIMIZ 09 MART’TA OLACAK

Sitenin yaşgünü 02 Mart yarine 09 Mart’a kaydırıldı.. Bazı konukşarımız isleri nedeniyle bu ricada bulundular. Bizde ricaları kıramadık. Sitenin yaşgünü 09 Martta kutlanacaktır. Bütün arkadaşlarımıza duyurulur.

09 ŞUBATTAKİ AMERİKAN HASTANESİ TOPLANTISI İLERİ BİR TARİHE KAYDI

09 Şubat’ta İstanbul’da yapacağımız Amerikan Hastanesi ile ilgili toplantı Tüp Bebek Merkezinin Avrupa’da katılacağı bir workshop nedeniyle Merkezin ricası
ile kaydırılmış bulunmaktadır. Tarih daha sonra bildirilicektir. Şu aşamada Nisan ayı olarak gözükmektedir.Kesinleşince tekrar yayınlıyacağız.

BU HAFTA SONU DERNEK BÜROMUZ TAŞINACAK

Bu hafta sonunda Allah kısmet ederse ve bir aksilik çıkmazsa Derek büromuz Ataşehir ‘de yerine yerleşecek. Ve telefonlarımız bağlanacak… Amblem çalışmalarımız sürüyor. Sanırım Mart ta doğum günümüzde herşeyimiz hazırlanmış ve yeni yepyeni bir kimlikle karşınıza çıkmış olacağız.

Bizim için dua edin
Sevgiyle kalın
Sibel Tuzcu…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ