lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Sibel’in Köşesi – Sayı 133 – 31.08.2004

İŞLER VE HEDEFLER ÇOK OLUNCA İNSANA OTURMAK İÇİN ZAMAN KALMIYOR

Geçtiğimiz cumartesi yılın en yağmurlu günlerinden biriydi. Biz Yalova için sabah arabayla yola cıkarken bir dolu fırtınasıarkadan bir sağnak yağış geçirdik.Daha ağustos bitmeden sonbahar geldi ama bizim toplantılarımız son süratle başladı ve aynı hızla devam ediyor.

Yalova da son derece şık ve sevimli bir toplantı yaptık.50 kişiye yakın bir katılım oldu.Yalovanın tam göbeğindeki Halk Eğitim Konferans Salonunu çok beğendim. Keşke İstanbul’da da bu tür toplantı yerleri bolca olsa.

Toplantı Acıbaem Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Başkanı Doç.Dr.Cem Demirel’in tedavileri bilgilendirmesi ile başladı ve sonrası 2 saat tam anlamı ile Ayşe Özgün vari bir şekilde geçti. Bu yeni şekli hem toplantıya katılanlar hemde Cem Bey daha çok benimsedi.Çünkü karşılıklı iletişim çok sıcak ve samimi bir ortam yarattı.

Soru cevaplarda konular konuları açtı,son güncelolaylardan, yaşanmış hikayelerden duyumlardan dogru yanlış haberlerden aklınıza ne varsa açık açık konuşuldu ve tartışıldı.Toplantının bitiminde bir çift 850 usd lik tüp bebek tedavisini Acıbadem Hastanesinde yaptırmak üzere aldı. Ve çok yarayacak birisine gitti ona çok sevindik.Geri kalan çiftlerde böyle bir imkanın sağlanmasından çok mutlu olduklarını en kısa sürede toparlanır toparlanmaz tedaviye başlayacaklarını belirttiler.Yalova 3 ay sonra bizi tekrar bekliyor. ;İnsallah onları daha fazla bekletmeden sözümüzü yerine getirir bu şirin kente bir daha geliriz.
04 EYLÜLDE ADAPAZARINDA OLACAĞIZ.

 

04 Eylülde Adapazarı Baltürk otelinde saat 13.00 de olacağız. Yörede bir çok üyemiz var. Ve bu üyelerimizle de birlikte olmak ve hasret gidermek bizim için cok hoş olacak. Sorunlara eğilmek tedavilerine çareler çözümler bulmaya çalışmak bizi çok mutlu edecek.

Rezervasyon için bizi arayabilirsiniz. Bir üyemiz dernek tarafından 500 usd den tüp bebek tedavisi kazanacak. Ya da aysebal@cocukistiyorum.com a mail atabilirsiniz.

 

12 EYLÜLDE TEKRAR BURSA’DAYIZ.

Bursa toplantılarımız yogun ilgi ve tekrar istekleriyle dolu oldu.. Hem Merkezler hemde Bursa da yaşayan üyelerimizin tedaviler hakkında bu kadar ilgili olması bize tekrar toplantı yaptırma zorun bir çifte nlulugunu duyurdu..Bursa Anatolia otelinde yapılacak toplantımız saat 13.00 de başlayacak.Prof.Dr Teksen Çamlıbel ile yapılacak toplantıda gene bir cift dernek tarafında 750 usd den tüp bebek tedavisi imkanına kavuşacak. Bilgi için aysebal@cocukistiyorum.com a mail atabilirsiniz.

 

Hepinizi toplantılarda eğer bulunduğunuz şehirde isek görmek umuduyla.

Sevgiler
Sibel Tuzcu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ