lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Sanatçı Irmak Ünal 14 Ocak Küçükçekmece toplantımızda bizimle

Sanatçı Irmak Ünal 14 Ocak Küçükçekmece toplantımızda bizimle

14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 14.00 /16.00 arasında Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezinde Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği ,Acıbadem International Hospital Tüp Bebek Merkezi  Küçük Çekmece Belediyesinin desteği ile Çocuk Sahibi olmak isteyen anne  baba adaylarına motivasyon,kısırlık tedavileri bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantısı yapacak.

Dernek Başkanı Sibel Tuzcu “Çider’in Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere bilgilendirme ve motivasyon toplantıları her seferinde özellikle hanımlar tarafından çok sevilen bir sanatçı, sunucu ya da ünlü ile devam ediyor. Zuhal Topal, Şebnem Özinal dan sonra Esra Ceyhan,Irmak Ünal ,İnci Türkay da Çider’in bu değişik  çalışmasına destek verdi. Yıl boyunca bir çok güzel toplantıya imza atacağız.” dedi.

Açılış konuşmasını Çider Derneğinden Toplantılar Koordinatörü  Mukadder Adil ;
Derneğin sıra dışı çalışmalarını ve çiftlere ne şekilde destekler yapıldığını anlatacağı, Acıbadem International Hospital Tüp Bebek Merkezi Başkanı Prof.Dr.İsmail Çepni’nin kısırlık nedenleri, tedavileri,yeni gelişmeler  hakkında bilgilendirme yapacağı toplantıda Irmak Ünal da yeni yaşamaya başladığı annelik serüvenini anlatacak.Çocuk sahibi olma süresinde yaşadıklarını anne adayları ile paylaşarak onları  tedaviye başlamadan önce motivasyonlarını  yükseltecek.
Tedaviler ile ilgili soru- cevap bölümü, hastaların getirdiği raporların yorumlanması da Prof.Dr.İsmail Çepni tarafından  yapılacak.

Toplantıya katılan Irmak Ünal’a verdiği destek için  Çider tarafından teşekkür plaketi sunulacak.

Toplantı halka açık ve ücretsiz olacak.

Toplantıya İstanbul da oturan bütün Çider üyelerinin katılımı bekleniyor.

Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezinin ADRESİ
Cennet Mahallesi Yahya Kemal Beyatli Cad.
Küçükçekmece / İstanbul
Tel: 0212 411 08 05

 Ayrıntılı bilgi icin Çideri arayınız: 0216 456 39 75-76

 Prof.Dr.İsmail Çepni Kimdir.?

1960 yılında RİZE- İkizdere’de doğan İsmail ÇEPNİ, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1984-1987 yılları arasında Erzincan İli Merkez Verem Savaşı Dispanseri’nde mecburi hizmet yaptı. 1987-1992 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda ihtisasını yaptı. Almanya Münih LMU üniversitesi Grosshadern Kliniği’nde Tüp bebek öğrendi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda 1999 yılında doçent, 2005 yılında da profesör oldu. Konu ile ilgili birçok meslek odası üyesi. Yerli ve yabancı çok sayıda yayını bulunan Çepni, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı öğretim üyesi. Histeroskopi ve laparoskopik cerrahi, kadın üreme endokrinolojisi ilgi alanları arasında. Kadın hastalıkları ile ilgili iyi huylu nedenlere bağlı sorunlarda özellikle organ koruyucu ameliyatlarda da deneyimli. Aynı zamanda Acıbadem  International Hospital Tüp Bebek Merkezi’nde çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ