Tüp Bebek ÇİDER Psikolojik Destek Grubu Açıldı
Merhaba Arkadaşlar;
Facebookta Tüp Bebek ÇİDER Psikolojik Destek Grubu muz Açıldı .
Grup şu anda kapalı gruptur. İlk etapta sağlıklı bir tüp bebek psikolojik tedavi desteği için 60 kişi önerilmektedir. 15 gün içinde üyeler hiç bir şekilde gözükmemesi için grup gizliye çevrilecektir. Bu nedenle gizliye çevrildiğinde de Aliye Sibel Tuzcu ya Sümeyra Öztürk Özlem Al Mehtap Ellent Nesrin Yalin Cansever , Yeliz SimsekAlphan a başvuru yapılmasını rica ediyoruz.
Katılım için :
1 yıldan uzun süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyorsanız ve psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyorsanız siz de bu ücretsiz online grup terapisi programına katılabilirsiniz!
* Seanslar Uzman Klinik Psikolog Yeliz Şimşek Alphan tarafından yürütülecektir.
*Katılımcıların 8 hafta boyunca, belirlenen gün ve saatte, internet üzerinden yazışarak yapılacak olan görüşmelere katılımı beklenmektedir.
* Görüşmeler grup formatında gerçekleştirilecektir.
*Gruplar en az 6, en fazla 10 kişiden oluşacaktır.
*Çalışma Nisan-Eylül 2017 tarihleri arasında devam edecektir.
*Bu çalışmaya katılan gönüllülerin psikolojik durumunu takip etmek amaçlı bazı ölçekleri doldurmaları istenecektir.
*Çalışma boyunca verilen tüm bilgiler gizli tutulacak ve sadece araştırma amacıyla toplu olarak değerlendirilecektir.
*Çalışmaya katılım tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır.
*Katılımcı istediği an çalışmadan ayrılma hakkına sahiptir.
Bu konuyu okuyanlar aşağıdaki konularıda incelediler
Tüp Bebek tedavileriniz için Çocuk İstiyorum Formu ile bize ulaşabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
BİR YORUM YAZ
Merhaba şu an aktif grup yok mu ? Benim ihtiyacım var ama bulamadım
Merhaba Facebook ta ” Tüp bebek tedavileri ÇİDER Grubu” var. 7000 den fazla hanım var. Son derece aktif bir grup oraya katılabilirsiniz.
Linki : https://www.facebook.com/groups/tupbebektedavilerigrubu