lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Yeni Yıla güzel haberler gerek ve bizde de onlardan çoook var..

yonetim

Sevgili dostlarım;

Sevinçlerimizle ve umutlarımızla bir koca yılı gene devirdik .

Bir kısmımız umutlarına kavuştu bir kısmımızında umutları yeni yıla devretti.

Yeni yılda güzel şeyler olacak bunu biliyorum her yeni sene benim için kocaman bir yaşlanma gibi de gözükse de her yıl kendimi bir öncekinden daha olgun ve daha iyi hissettiğimi ve bununda bütün çalışmalarımıza yansıdığını görüyorum.Bu yıl çocuk istiyorum’un sizlerle birlikte atak yapma yılı olacak.

Bütün yıl boyunca bir çok çalışmanın temelini atmaya çalıştık.

Bu sene çok değişik şeyler yaşadık.Gerçek dostlarımızla gerçek olmayanları öğrendik.

Yüzümüze gülüp arkamızdan konuşanları, “sizi destekliyoruz” deyip sonra da tedavi için üyelerimiz onları tercih etmeyince bizi şikayet edenleri de gördük.

“Sizinle bütün Türkiyeyi dolaşacagız” diyerek sonrada toplantı harcamalarınının tamamını üstümüze yıkanlarla karşılaştık.Çocuk istiyorum derneğinin para bastığını düşünerek oraya buraya şikayet edenleri gördük. Çok güldük..

Hiç tanımadığımız insanların hakkımızda -nereden bizi tanıdılarsa- ileri geri konuştuklarına şahit olduk.Şaşırdık.”Sitemizde çok az hastane olsun, hatta gerekirse bir tane olsun. Ama gerçekten doğru dürüst olsun dedik.

Sonra da “hayat bu herşey insanlar için” dedik ve sırtımızı bütün olumsuzluklara döndük ve işimize baktık.

Bu yılda sitemizde tedavilerinizi en rahat şekilde istediğiniz hastanede yaptırabilmeniz için yoğun bir çaba harcayacağız.

Hayat bize güzel şeyler getiriyor….

Sitemizde geçen yıldan beri yayınlanan ve yayın hakkı Bahçeci Kliniğine ait olan “Beni Leylek Getirmedi” adlı kitabın satışından elde edilen gelir Prof. Dr. Mustafa BAHCECİ tarafından Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneğine bağışlandı.

Bu bizim için büyük bir onur. Huzurlarınızda Prof. Dr. Mustafa BAHCECİ ve saygıdeger ekibine bir kere daha teşekkur etmek istiyorum.Yıl içinde daha bir çok şey için teşekkür edecegim  şu anda açıklamıyorum ama anlatınca sizde bana hak vereceksiniz.

Bizde böyle bir bağışın onurunu, elde ettiğimiz gelir ile her ay imkanı olmayan bir çifti ücretsiz istediği hastanede tedavi ettirme imkanı için kullanacağız.

Bunun için Çocuk İstiyorum’un formunu doldurmanız ve bize yollamanız yeterli.

Bu haftadan itibaren ocak ayı boyunca internet sitemizde forumda 2008 yılının “en” lerini seçecegiz. “En çok foruma en çok yazı yazan,en barışçı ,en araştırmacı,v.s v.s.

Bu “en” lerin seçimi 31 Ocaga kadar sürecek.Birinci gelenlere www.cocukistiyorum internet sitesinin onur plaketleri verilecek. Bütün arkadaşlarımı forumda adaylarını yazmayı ve oy vermeye davet ediyorum.

Hepinize mutlu yıllar diliyorum.

Sevgilerimle

Sibel Tuzcu

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ