lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Sibel’in Köşesi – Sayı 158 – 19.04.2005

BURSA TOPLANTISI ÇOK GÜZEL GEÇTİ

 

Sevgili üyelerimiz ;

Bursa toplantımız gerçekten çok güzel geçti. Dr.Hakan Kozinoğlu ile zaten İstanbul Güven hastanesinde çalıştığı zaman tanışmış ve tedaviler konusunda bayagı bir görüşmelerimiz olmuştu. Arayış içinde olduğunu tedavi olmak isteyen çiftlere kendindende bir şeyler katma çabasını herzaman dernek olarak da ilgi ile izlemiştik. Bursada onu rahatlamış huzur içinde bulduk.Bursa Ren tıp ilede çeşitli nedenlerle daha önce hiç irtibat kuramamıştık. Gittiğimiz zaman bilgili ve yerine oturmuş bir ekiple karşılaşmak bizi memnun etti. Dr.Hakan Kozinoğlu ,Rentıp da uzun senelerden beri çalışan Dr.Filiz Oktay,tecrübeli embiryolog Ayten Hanım hem toplantı sırasında bilgileri ile hemde sıcak diyalogları ile salonda toplantıya gelenleri tedaviler konusunda bayagı bir rahatlattılar.Toplantının başında Bursa Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Sabri Yalım da toplantıya katılarak bir konuşma yaptı .Kendisine Kültür Merkezinin tahsisinde ve toplantının duyurusunda yapmış olduğu büyük destek için bir teşekkür plaketi verdik.Çok mutlu oldu.200 e aşkın tedavi olmak isteyen kişinın katıldığı toplantının sonunda üyelerimizden Kadri Yılgın ve eşi Rentıp Tüp bebek Merkezinde ücretsiz tedavi olma hakkını kazandılar.Kendilerine bol şans dileriz.Toplantıya katılanlar ve kurada adı çıkmayan misafirlerde Rentıp da normal tedavi fiyatından(kdv dahil 3500YTL)500 milyon lira indirimli tedavi olma imkanını elde ettiler.

Ücretsiz tedavinin belirlenmesinden sonra doktorların bilgilendirme yapması için daha küçük bir salona geçme önerisi geldi.Çogunluğun tedavinin belirlenmesinden sonra gidebilecegini düşünmüştük ama 150 ye yakın kişi hiç ayrılmadan konuşmaları sonuna kadar dinlediler.Toplantı saat 16.00 da herkesin soruları cevaplandıktan sonra bitti.

Kızım Melissa bu toplantıda bize katıldı ve toplantıya gelenleri karşılayarak kendilerine derneğimizin broşürünü dağıttı ve bu iş çok hoşuna gitti Trabzo’na ve Giresun’a da sizinle gidecegim dedi. Anne ben de büyüyünce senin yanında çalışmak ve insanlara yardım etmek istiyorum dedi. Evet artık gördüğünüz gibi okulu müsaade ettiği sürece Derneğin ekibinde artık yeni bir kişi var. Ben Cansın, Ayşe ve Melissa. Böyle bir ekiple bütün dünyayı bile dolaşabilirim.

Toplantı Resimlerine Buradan Bakabilirsiniz

Sevgiler
Sibel Tuzcu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ