lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Rabbime Şükürler Olsun

Rabbime Şükürler Olsun

Rabbime Şükürler Olsun

Biz de sonunda başardık. Ama o kadarda kolay olmadı. 2000 yılında evlendik ikimizde 29 yaşındaydık ve hemen çocuk istiyorduk.6 ay sonra doktora gittik, eşimin sperm tahlilleri yapıldı normal çıktı. Bir süre yumurta takibi yapıldı, mart ayında rahim filmi çekildim kanallarım açık çıktı, sonra aşılama yaptırdık olmadı. Sonra vücudum yumurtayı atmadı 2 ay doğum kontrol hapı içtim. Doktorum çok stresli olduğumu söylüyordu her randevuda ağlıyordum elimde degildi. Ama Allah razı olsun eşim beni hep teselli etti destek oldu.

Yani böyle 2.5 yıl geçti. Ama bu yıllar içinde beni en çok üzen şey şuydu; geçen Ramazan Bayramında memlekete gittik. Kayınvalidem seni burada bir doktora götüreceğim diye tutturdu. Bende bir kaç gün sonra döneceğimizi doktora 1 defa gitmemin bir faydası olmayacagını söyledim. Zaten benim devamlı gittigim bir doktorum vardı oturduğum ilde. Bayramın 2 günü bir aile dostumuza gittik tam kalktık giderken eşim ve diğerleri arabaya binmişti kayınvalidem doktor konusunu açtı :Ben iki sene daha beklerim dedi bende geri döndüm ne olacak iki sene sonra anne dedim :oğlum böylemi duracak bir daha evlendiririm dedi. ŞOK olmuştum 3 yıllık evliydim ve aramızda hiç bir problem olmamıştı. Ondan böyle bir şey beklemiyordum.

Günlerce ağladım. Kayınbabama oğlunuzu alın evlendirin ama ben babamın evine giderim dedim. Eşim ve babası beni teselli ettiler.Bu olaydan sonra doktoru bıraktım.

8 ay gitmedim. (Kayınvalidem 6 ay önce vefat etti) Sonra bilgisayar alınca ÇOCUK İSTİYORUM sitesiyle tanıştım. İnanın stresimi bu sayede attım. Temmuz ayında doktoruma tekrar gittim yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi yapılacağı gün muayenede rahmimde doktorum bir polip tespit etti. Beni Antalya tıp fakültesinde bir profesöre gönderdi. Burada 24 temmuzda Laparaskopi ve Histereskopi oldum. Kanallarımın biri mukus şeklinde tıkalı çıktı. Doktor karın zarımda iltihap olduğunu ve yaktığını söyledi. Hamile kalma şansın %80 dedi.21 Ağustosta adet gördüm. Gonopen kullandım. Ve şimdi hamileyim. RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN. Dikenli bir yol ama yılmamak gerekiyor.

SEVGİLERİMLE
hatce,,,,

 

 

Bizi takip edebileceğiniz sosyal medya sayfaları

Bu linkten Facebook  Çocuk İstiyorum sayfamıza erişebilirsiniz.
Bizi instagramda   @ciderdernek  hesabından takip edebilirsiniz. Yoğun olarak orada paylaşım  ve canlı yayınlar yapılmaktadır.

Youtube Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği sayfamızda 140 ın üstünde tüp bebek bilgilendirme videosu bulunmaktadır.

Twitterda  @tupbebekdernegi sayfamızı da kullanabilirsiniz.

 

Rabbime Şükürler Olsun konusunu okuyanlar aşağıdaki konuları da incelediler

Tüp Bebek Tedavisinin Aşamaları

Tüp bebek tedavisinde Gonal F ne kadar süre kullanılır?

Tüplerde tıkanıklık belirtileri nelerdir?

FARLUTAL İlacı nedir ne zaman ve niçin kullanılır?

 

Tüp bebek tedavileriniz için başvuru ÇİDER Formu ile bize ulaşabilirsiniz.

 
 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
BİR YORUM YAZ