Sakarya Seminerimiz Turgay beyin hastaları ve üyelerimizle dolu dolu neşeyle geçti.

Medikal Park Hastanelerinden Prof.Dr.Kadir Savan ve Op.Dr.Latif Küpelioğlu’da
bizi toplantıda yalnız bırakmadılar.
Sevgili dostlarım;
Cumartesi Sakarya Adapazarı ve Pazar günü de Tekirdağ üyelerimiz ile birlikteydik.
Dr.Turgay Şenen’in Sakarya da hastalarla performansı gerçekten görülmeye değerdi.
Aylar öncesinden toplantı hazırlıklarına başlamış bütün hastalarını tek tek aramış ve bizimle birlikte toplantıya hazırlamıştı.Gerçek ve mükemmel bir ev sahibiydi.Kendisini tekrar tekrar tebrik etmekten kendimi alamadım. Öyle yağmurlu bir günde de gerçekten şakır şakır yağmur yağarken o kadar hastanın toplantıya gelmiş olması inanıyorum ki Turgay beyi gerçekten sevmelerindendi.
Cumartesi sabahı Mukadder (Muko) nun arabasıyla ikimiz Sakarya ya gerçek anlamda sular seller içinde gittik.Yolda yağmur çok şiddetliydi ve zaman zaman camı kaplayan sulardan yolu seçemiyorduk.Sonra bir bölgede bir anda yagmur kesiliyor aydınlık bir hava ve sonra bir kilometre geçince gene yağmurlu hava bölgesine giriyorduk.Sakarya ya gelince yağmurun durması için yol boyunca dua ettim.
Toplantımız Büyükakten Kültür Merkezinin şirin salonunda yapıldı.Biz gelmeden önce Dr.Turgay Şenen Salonda her şeyi hazırlatmıştı.Bir çok kişide önceden gelmiş yerlerine yerleşmişti.Toplantı öncesi Dr.Turgay Bey misafirlere kuru pasta ve meyve suyu ikram etti. Biraz dinlendikten sonra Dr.Latif Küpeliooğlu ve Prof.Dr.Kadir Savan da bize katıldılar.
Toplantımız geçen yıl tedavilerini Çider’in üstlendiği üyelerin bebeklerini takdim etmekle başladı ve soru cevaplarla devam etti 3 doktor birden ounca masada bütün sorular daha kolay bitti.Toplantımız bitmeden önce dışarıda toplu halde bütün üyelerimiz doktorlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdik.Türgay bey büyük ve kalabalık bahar toplantılarına alışık olduğundan grubumuz ne kadar büyük olursa olsun hep onun gözünde küçük kaldı Önümüzdeki bahara insallah dedik.
14.30 da başlayan toplantımız saat 17.00 de sevinç ve sevgi gözyaşları içinde sona erdi.10 arkadaşımız Çider tarafından tedavi imkanı kazandı .Sevgi kucaklaşmaları içinde Turgay Beye de destekleri için çok çok teşekkür ederek Sakarya’dan ayrıldık..
Daha ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki linklere tıklayınız