16 Eylülde Çanakkale de ÇİDER Tüp Bebek Tedavileri Toplantısı
16 Eylül Çarşamba günü saat 14.00 de Çanakkale Erkan Yavuz Sanat Atölyesi ( Belediye İş Merkezi Giriş katında ) Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği ÇİDER Acıbadem Bursa Tüp Bebek Merkezi ile birlikte Tüp Bebek tedavileri bilgilendirme toplantısı yapıyor.
Doç.Dr. Şahin ZETEROĞLU nun konuşmacı olarak katılacağı toplantıda kısırlık sorunları ve tedaviler hakkında bilgiler verilecek , katılımcıların sorunlarına çözümler aranıp yol gösterilecek. İlaçların etkileri anlatarak daha kolay atlatmaları sağlanmaya çalışılacak.
Tüp Bebek Tedavileri konusunda bilgilendirmenin yanı sıra bu zorlu süreci en kolay şekilde atlatabilmeleri için başarı tüyoları da verilecek olan toplantıda katılımcılara bilgilendirme yapıldıktan sonra yaptıkları çalışmalarda farkındalıklarını artırma amacıyla “ Motivasyon Liderleri Sertifikası” verilecek.
Bu sertifika ile hanımlara kısırlık tedavilerinin parasının denkleştirilmesinde eşe destek, tüp bebek tedavinin araştırılması ve doğru tedavinin bulunması sürecini takip etmek,tedavi sürecinin düzgün gitmesinde hastane hasta iletişimini yönetmek, tedavinin başarıyla tamamlanması için hem kendisine hem de eşine manevi destekten dolayı verilecek.
Katılımcılar kısırlık veya tüp bebek tedavisi olmak isterlerse ÇİDER den indirim alarak tedavi olabilecekler
Tüp bebek tedavileri ile ilgili soru ve sorunlarınız için Doç.Dr.Şahin Zeteroğlu ile ÇİDER danışma formu ile iletişim kurabilirsiniz.










