lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

Sibel’in Köşesi – Sayı 103 – 16.02.2004

Merhaba;
Oldukça sıkıntılı, bekleyişli bir hafta sonu geçirdik , hala da bitmedi gibi .Kar bizi resmen esir aldı.Hayatımız durdu. Bir çok arkadaşımız tedavisini bir ay sonrasına iptal etmek zorunda kaldı.

Allah’tan Derneğe ulaşmak ben dahil bazılarımıza sorun olmadığı için işimiz aksamadı.

Bilgisayarın önünde çalışarak ve evde hoşça vakit geçirdiğimi itiraf ediyorum ama toplantımızın ertelenmesinden dolayı ben ve ekip arkadaşlarımız oldukça huzursuz olduk.Cuma öglene kadar her an belki kar durur da biz gideriz düşüncesini yaşadık ama kar hiç durmadı.Rüzgar hiç bitmedi.Bütün gün salon camına alnımı yapıştırıp her düşen karı neredeyse tek tek saydım.Haadi dursana dursana yeter artık !! diyerek..İnsan aslında ne kadar çaresiz olduğunu bu tür dogal afetlerle daha çok anlıyor. Nerde hani ucak? nerde hani elektrik ?nerde hani otobüs? yada özel araba??Doğa müsaade etmiyorsa sen hiçsin hiçbir şeysin …işte bu kadar basit.
Bu arada geçen hafta yapılan Genel Kurul toplantısına göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim.Bu arada iki yıllığına gene Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği Başkanı seçilmiş bulunuyorum…Hepinize geçmiş olsun..
Ben şimdiye kadar hiçbir şey vaat etmedim yalnızca hayal ettim ve çalıştım Hep hak ettiğimiz standartlarda tedaviyi almamız gerektiğini ısrarla belirttim. Bir çok hastanenin de şimdi bizimle aynı fikirde olması ve bize destek vermeleri gerçekten çok hoş bir şey.
Genel bir hatırlatma yapayım hemen bu toplantılar biliyorsunuz beni çok heyecanlandırıyor..;

Bursa toplantımız 22 Şubata kaydırıldı.Saat 13.30 da başlayacak.

21 Şubat Ankara toplantısından hemen ertesi güne.…Bu kadar sıkışık olmasını istemezdik ama oldu işte bir kere. İstanbul dan Ankara ya gidip aynı gün geri dönüp, ertesi sabah Bursa ya geçeğiz.
Ankara toplantımızda şimdilik bir aksilik gözükmüyor ama hafta sonuna kadar bilinmez tabii.Hava durumu gene ters dönerse siteden size yayınlayacağız ve otomatik mail geçeceğiz..

Bir kar fırtınası daha İstanbul da Şubat ın 22 sin de bekleniyormuş..Ama böyle olur mu bilemeyiz…

 

Eğer bir aksilik olmaz ise yani hava sartları elverirse;

21 Şubat Ankara GenArt Prof.Dr.Hakan Şatıroglu saat 14.00/18.00

22 Şubat Bursa Jinemed   Prof.Dr.Teksen Çamlıbel saat 13.00/16.00

28 Şubatta İstanbul da The Marmara Otelinde saat 13.00/17.00 arasında İstanbul Memorial Hastanesi Doç.Dr.Semra Kahraman ve Ekibi ile birlikte olacağız.

Ve heyecanla beklediğimiz Mart ayına sıra gelecek…
Geçen haftaki son paragrafımı tekrar okuduğumda çok beğendim arkadaşlarım onun için tekrar koyuyorum.;
”Gördüğünüz gibi birlikte olabilirsek sorunlarımızı hep bir elden halledebiliriz.

Ücretsiz tedaviler konusunda gerçekten bir şeylerin değişmesini istiyorsak bunu da bir kafa dağıtıcı hobi olarak görmeli, derneğe üye olmalı ve çalışmalıyız. 60 milyonluk bir üyelik size ücretsiz yada yarım ücretli tedavi kuralarının dışında , birlik olmak sürekli ücretsiz tedavi imkanı sağlayabilir bunu hiç unutmayın… Haydi iş başına sevgili dostlarım.Site burada , Telefon yanı başınızda., bilgisayar önünüzde…”

Umut dolu günlere ve güzel birlikteliklere…

Sibel Tuzcu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ