lady q  


Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği – Tüp Bebek

2015  En çok büyüdüğüm yıl oldu.

yonetim

Bu yıl benim için gerçekten çok önemli bir yıldı. Neler başardın diye soracak olursanız dernek çalışmaları ,toplantılar dışında size elle tutulur bir şey göstermekte zorlanabilirim ama daha çok olgunlaştığımı , birçok şeyden ağır da olsa iyi dersler aldığımı söyleyebilirim.

Bu yıl benim için belki de insanlık adına öğrendiğim şeylerde sanki bitirme teziydi bilemiyorum. Hayatımın “Final İmtihanı” gibiydi.  Ayrıntıya girmeyeceğim ama bu yıl her şeyi zirvede yaşadım .İnsanların diğer yüzlerini  de görmek bana iyi geldi. Allah nasip etti  hamd olsun. Beni  eğitti, yoğurdu ,pişirdi Baharatı çok fazlaydı ama olsun.Bu yıl insan olarak daha bir kıvama geldim. Sadece bu kadar diyebileceğim.

ÇİDER Derneğinin konusu nedeniyle bizim önümüzde hiç bir zaman yol gösterici bir örnek olmadı. Yaptıklarımızı el yordamı ile bulduk ve yaptık .Yanlışı ,doğrusu, hatası, sevabıyla her şey bize ait.
Bu yıl güzel toplantılar geçirdik. Yılların tecrübesi ile ekip olarak edindiğimiz iş disiplininden taviz vermeyince toplantılarımız yüzümüzün akıyla tamamlandı.Yaptığım hiçbir şey için keşke şunu da yapsaydık diyebileceğim bir şey yok içimde .
Bunun için ekip arkadaşlarıma toplantıyı kusursuz bir şekilde hazırlayan Türkan Balcıoğlu ve  toplantı sonrası çalışmaları eksiksiz yerine getiren Nuray Taşlıçukur arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Sitede makaleler hazırlamama yardımcı olarak bana destek veren ,beni büyük bir ağırlıktan kurtarmış olan  Arzu Güven arkadaşıma ,facebooktaki gruplarımızda emek veren ödünsüz çalışan gönüllü arkadaşlarıma  Nesrin Cansever, Özlem  Alban Dereliye, Mehtap Ellent  , Sümeyra Öztürk e  .  Sessiz ve güçlü yoldaşlarım, kardeşlerim Cansın Şenlik e Adem Karakaş a  çok teşekkür ediyorum.Beni ben olduğum için yargılamadan, hatalarımla ve sevaplarımla yanımda durduğunuz için size minnettarım .Yanlış gördüklerinizi dürüstçe söylediğiniz için birlikte düzeltmek için art niyetsiz ve amasız destek verdiğiniz için . Sizler gerçekten inanılmaz destek verdiniz sağ olun var olun. Yönetici olmadan da burada destek veren çok arkadaşımız oldu. Her gün burada dertlerini paylaşan, birçok paylaşımda bulunarak arkadaşlarına da destek olan kader arkadaşlarımı buradan sevgiyle kucaklıyor ve çok teşekkür ediyorum. Binlercesiniz hepinizi ismen sayamıyorum beni affedin ama sizi çok seviyorum.

Sizlere yeni yıl için önerim tek şey olacak. “Umutlarınızı yitirmeyin”. Sonun yeni başlangıçlar olduğunu uzun zamandır çok iyi biliyorum. Bir şeyin bittiğine ne kadar üzülsem de yeni bir şeyin başlayacağını artık iyi bildiğimden yeni gelenin heyecanı beni daha çok sarıyor ve umutlandırıyor. Bir şey olmadıysa inanın kötü gideceği yada kötü sonuçlanacağı için sizi daha çok üzeceği için olmamıştır.
Tedaviniz kötü gittiyse vücudunuzda herhangi bir şeyde aksaklık olabilir kendinizi kontrol edin yada eşinizi yada merkezinizi..Hamileyseniz düşük yaptıysanız vücudunuza güvenin o sizin geleceğiniz için doğal bir korunma içgüdüsünü çalıştırmıştır. Yanlış giden bir şeyler vardır. Ona şükredin ve teşekkür edin.Kendinizi yeniden hazırlayın.
Destek ararsanız bizi aramayı unutmayın. İletişim bölümünde her türlü irtibat numaramız ,mailimiz var.

İşlerinizde kötü giden şeylerin içinde kendinize bir hayır arayın. Belki iş değiştirmeniz gerekiyordur bu nedenle aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyorsunuzdur.

Ben de bir yol ayrımındayım bunu hissediyorum. Yeni bir şeyler var ufukta hissediyorum ama bilemiyorum. Ama güzel bir yol ayrımı bu hissediyorum ..

Hepinize yeni yılda güzel şeyler diliyorum. Aile saadeti, güzel ve sadakat dolu dostluklar, evinizde bereket, yüreğinizde rahmetin sevgisi ile dolu dolu olsun..

Sevgilerimle

Sibel Tuzcu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ